Therapie in Almere

Jouw kwaliteiten staan centraal

Helaas heb je niet alles zelf in de hand. Sommige gebeurtenissen overvallen je, zonder dat je daar iets aan kunt doen. Je kunt dan het gevoel krijgen dat het leven je overkomt. Toch werkt het niet zo. Je hebt wel degelijk een belangrijke rol in de loop van je leven. Je bent sterker dan je je nu voelt. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de regie over jouw leven terugpakt.

In mijn therapie staan jouw kwaliteiten en talenten centraal. Als je zelf inziet wat je allemaal kunt, kun je ook na de behandeling het leven weer aan.

Het feit dat je overweegt om in therapie te gaan, bewijst dat je wel degelijk iets te zeggen hebt over jouw leven. Je zit in een moeilijke periode, maar daar kun je uitkomen. Ik help je om jouw zelfvertrouwen terug te vinden.

Mijn werkwijze

De werkwijze in therapie sessies bij SoulNature Psycholoog Almere is gebaseerd op samenwerking en samenspel. Tijdens de therapie gaan we op zoek naar de vorm die jou en jouw groei optimaal ondersteunt. Zo brengen we samen het beste in jou naar boven. Samen gaan we een ongeschreven overeenkomst aan. Eerlijk, open, gemotiveerd en met open vizier. Dit is ook een voorwaarde voor succes. Van mij mag je verwachten dat ik je respectvol, eerlijk en vol vertrouwen tegemoet treed.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De therapie zoals ik die geef bij SoulNature Psycholoog Almere is heel vaak van korte duur. Gewoonlijk kun je best denken aan 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste bijeenkomst stellen we samen de doelstellingen van de therapie op. Op basis daarvan kan ik je vervolgens aangeven hoeveel sessies we ongeveer zullen nodig hebben. Natuurlijk plannen we nooit meer sessies dan nodig is, en kunnen we doorgaan zolang jij dat zinvol vindt.

Jouw actieve inbreng is nodig

De voorbije jaren heb ik bij SoulNature Psycholoog Almere al een groot aantal mensen mogen helpen om zichzelf en hun leven anders te gaan zien, en soms nieuwe wegen te gaan bewandelen. Bij mij zijn mensen van alle leeftijden, alle rassen, rangen en standen van harte welkom. Hoe moeilijk en soms uitzichtloos je situatie ook is, bijna altijd vinden we een oplossing. Daarvoor is het wel heel belangrijk dat je met een ‘open mind’ naar de sessie toekomt. Dat je niet alleen wilt nadenken over hoe het anders zou kunnen, maar dat je ook concreet wilt veranderen. Geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen. Ik sta naast jou, we kijken samen terug én vooruit

Diverse verschillende vormen van therapie bij SoulNature Psycholoog Almere

 

Blijven er nog onbeantwoorde vragen over, of wil je weten of ik je helpen kan? Bel dan gerust om een afspraak te maken of stuur een email naar mijn praktijk SoulNature Psycholoog Almere, ter attentie van Psycholoog Peter Thijssens.